Απο που μάθατε για το SciroccoClub?

Συζήτηση για θέματα τα οποία δεν ανήκουν σε καμία από τις υπόλοιπες κατηγορίες
  • Διαφημίσεις

Απο που μάθατε για το SciroccoClub

Απο το Forum των 4Τ
28
8%
Απο το Forum του VwClub
46
13%
Μέσω Μηχανής αναζήτησης
214
63%
Μέσω άλλου μέλους
31
9%
Αλλο(παρακαλώ γράψτε στο θέμα)
22
6%

Σύνολο ψήφων : 341

Re: Απο που μάθατε για το SciroccoClub?

Δημοσίευσηαπό Mitsen » 03 Ιούλ 2015, 14:30

Τελειώσανε τα ποστς; για να πω και εγώ την άποψή μου και να απαντήσω σε όλα αυτά!
Αρχικά με πιάσατε από τα μούτρα, πραγματικά δεν βγάζουν νόημα τα όσα γράφτηκαν και υποψιάζομαι ότι φταίνε οι μέρες για αυτό…

panaua & thodoristsi
Το αυτοκόλλητο είναι ένα ήδος προώθησης-γνωστοποίησης στο forum. Επικεντρώσου στο γεγονός και μην εξαγριώνεσαι νομίζοντας ότι είμαι κατά της γνωστοποίησής του! ίσα ίσα που θέλω να βάλω και στο δικό μου.
Όμως θεωρώ καλό να δινόταν από το foroum αν όχι δωρεάν έστω με ένα donate.
Επείσεις είναι προσωπική επίθεση, γιατί μου λες ότι δεν σέβομαι τον κόπο κάποιον (χωρίς να έχει υποθεί κάτι τέτοι) και χωρίς να σέβεσαι την δική μου άποψη!
Σχετικά με το δωρεάν, στη συντριπτική πλειοψηφία η γνώση στα forums είναι δωρεάν. Μπαίνω σε ένα χώρο για να μοιραστώ τις γνώσεις και την αγάπη μου για το ίδιο αντικείμενο με άλλους. Γιατί θα πρέπει να αισθάνομαι ευγνώμον για το δωρεάν;
Δεν περιμένω σαν Δημήτρης να πληρωθώ για να σου μοιράσω τις γνώσεις μου αν με ρωτήσεις για την ελεύθερη/αυτόνομη κατάδυση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαστε ευγνώμον για τον κόπο τους να την μοιραστεί μαζί μας! Να σημειώσω ότι έχω ενημερωθεί πολύ σωστά μέσα από το forum και είναι σωστή εγκυκλοπαίδεια.
Το δωρεάν υπογράμμισα και για να δω αν το ασπάζεσαι, σε πόσα επι συνδρομή φόρουμ είσαι γραμμένος και σε ποια;

redchampion
Α, συγνώμη, νόμιζα ότι υποχρεωνόμουν να κολλήσω το αυτοκόλλητο τελικά!
Τώρα όμως που μου το διευκρίνισες είναι όλα οκ!
Επίσης δεν είμαι κατά του να αγοράσω μπρελόκ ή ακόμα κ t-shirt από ένα forum, όχι όμως στο να μπω στη διαδικασία να ζητάω λογότυπο για να το εκτυπώσω και αν θα βγει σωστά κλπ. Δεν με καταλαβαίνεις προφανώς. Θα προτιμούσα να διαφωνούσες αν με καταλάβαινες.

Σχετικά με την εξυπηρέτηση, θες να μου πεις ότι δεν καταλαβαίνεις την σημασία της λέξης ή ότι υπάρχει μόνο στα φυσικά καταστήματα;
Εξυπηρέτηση είναι και το να με ρωτήσεις την ώρα και να σου την πω χωρίς να περιμένεις να τελειώσω το τηλεφώνημά μου πχ!
Όταν λέω εξυπηρέτηση εννοώ στο να πάρει κάποιος την πληροφορία που θέλει όσο πιο εύκολα γίνεται. Είναι διαφορετικό να απαντάς σε μια χιλιοειπωμένη ερώτηση «δες σε αυτό το link στις σελίδες 5-6» και διαφορετικά «κάτσε ψάξε στο φόρουμ». Θα σκέφτεσαι.. ε μα να κάτσει να ψάξει! Μπορεί να έψαξε και να μην βρήκε τη σωστή απάντηση, μπορεί να βαριέται όντως! Δεν υποχρεούσαι να τον εξυπηρετήσεις με μια άμεση απάντηση όπως δεν υποχρεούμαι να σου απαντήσω τι ώρα είναι στο παραπάνω παράδειγμα.
Δείχνεις ποιότητα εξυπηρέτησης, στη λύση προβλημάτων πάνω σε κάτι που το αγαπάς όπως και εγώ μόνο που ξέρεις κάτι παραπάνω.
Ελπίζω να έγινα σαφής εδώ!

Για τα συμπεράσματα δεν καταλαβαίνω τι θές να τονίσεις για να σου απαντήσω, μοιάζει με το «δεν μπορείς να έχεις συμπεράσματα σε τόσο λίγο διάστημα»; Αν ναι, τότε ναι! μπορώ να έχω την άποψή η οποία αλλάζει ανάλογα με τον αν αλλάζει αυτό που κρίνω. Άποψη είναι δεν μπορώ να σου την επιβάλω, μπορείς όμως να την αλλάξεις θετικά η αρνητικά σαν ποιο παλιός.

tzotzekos
Κερδίζεις την προώθηση του φόρουμ ή τουλάχιστον ένα donate . Μην το παίρνεις σαν να ορίζω τι να κάνεις! Απλά εκφράζω τι μοιάζει σε εμένα σωστό. όπως είπα και αν με βρίσεις υπερβολικό, θα σου απαντήσω ως εξής:
Τι εννοείς πήραν τα αυτοκόλλητα τους και έγιναν άφαντοι; Αυτοκόλλητο είναι στη τελική όχι βίλα στην Εκάλη!
Γιατί θα πρέπει να είναι τόσο υπόχρεος με το να μείνει; (Δεν λέω να μην πει ούτε ένα ευχαριστώ ρε παιδία), αλλά γιατί να μείνει μαγαζί είναι; Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς δεν είναι δύσκολο προφανώς να σε/σας πείσω;

Όπως και να έχει, ακόμα και να μην έγινα σαφής και συνεχίζει να προκαλεί η άποψή μου την δική σας, προτείνω να τα πούμε έξω! Όχι δεν θα πέσουν φάπες, μπύρα και μεζές θα πέσει και όρεξη για κουβέντα για τα in & off topic- το κέρασμα δικό μου!
καλή υπομονή σε όλους μας με το δημοψήφισμα..

Φιλικά Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
Mitsen
Rocco Enthousiast
Rocco Enthousiast

Δημοσ.: 318
Εγγραφη: 09 Ιαν 2015, 13:43
Τοποθεσια: Athens

Δημοσίευσηαπό panaua » 03 Ιούλ 2015, 19:23

Δημήτρη δεν έγινε και τπτ...
Όταν θα ηρεμήσουμε ας ξαναδιαβασουμε τι έχουμε γράψει και θα δούμε ότι όλοι έχω δίκιο... Χαχαχαχα

Peace

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
panaua
Rocco Master!
Rocco Master!

Δημοσ.: 1507
Εγγραφη: 02 Ιαν 2010, 23:31
Scirocco: VW Scirocco 1.4 160 TSI (15η βδομάδα 2010) - white candy - sport packet - totaly customed by me

Δημοσίευσηαπό anexartitos » 03 Ιούλ 2015, 19:26

Mitsen έγραψε:Καλά ότι θα μπω στην διαδικασία να τυπώσω εγώ το αυτοκόλλητο του φόρουμ αντί να υπήρχαν δωρεάν και περισσευούμενα είναι κάτι που με ξεπερνά.
Να τα τυπώσεις μόνος σου και να κάνεις και διαφήμιση πραγματικά είναι για γέλια χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιους.

Φαίνεται πάντως κάπως εγκατελιμένο το φόρουμ δε ξέρω αν φταίει η εξυπηρέτηση, το μεράκι ή το αν έχουν εξαντληθεί κάθε είδους θεματολογία.

On topic: έψαχνα για πληροφορίες στο μοτέρ του αυτοκινήτου και μου έβγαλε το forum. Διάβαζα αρκετό καιρό πριν γίνω μέλος.
anexartitos έγραψε:Αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βλέπε facebook όπως αναφέρει πολύ σωστά και ο φίλος από πάνω, προκαλούν μεγάλο κακό στην κοινωνία μας και στους ανθρώπους της.Βεβαίως ας μην λησμονούμε πως ευθύνες έχουν και οι ίδιοι οι άνθρωποι οι οποίοι τα στηρίζουν τόσο φανατικά και δυστυχώς τα έχουν ταυτίσει απόλυτα με την καθημερινότητά τους.

σε έχασα! :clap: :mrgreen:

Φίλε Δημήτρη, ότι θέλεις μπορώ να το διευκρινίσω.
Με εκτίμηση και πάντα φιλικά
Νίκος
anexartitos
Rocco Lover
Rocco Lover

Δημοσ.: 142
Εγγραφη: 07 Απρ 2015, 11:30
Τοποθεσια: Αθήνα, Μαρούσι-Κολωνός
Scirocco: White Candy, 1.4 tsi, 160ps, 18'' Interlagos, dsg7, DCC, Bi-Xenon, rcd510, Sunroof, Sport Packet, Park Pilot, Μεμβράνες 3M, Σαλόνι δερμάτινο, θερμαινόμενα καθίσματα + καθρέπτες

Δημοσίευσηαπό anexartitos » 03 Ιούλ 2015, 19:28

Mitsen έγραψε:Τελειώσανε τα ποστς; για να πω και εγώ την άποψή μου και να απαντήσω σε όλα αυτά!
Αρχικά με πιάσατε από τα μούτρα, πραγματικά δεν βγάζουν νόημα τα όσα γράφτηκαν και υποψιάζομαι ότι φταίνε οι μέρες για αυτό…

panaua & thodoristsi
Το αυτοκόλλητο είναι ένα ήδος προώθησης-γνωστοποίησης στο forum. Επικεντρώσου στο γεγονός και μην εξαγριώνεσαι νομίζοντας ότι είμαι κατά της γνωστοποίησής του! ίσα ίσα που θέλω να βάλω και στο δικό μου.
Όμως θεωρώ καλό να δινόταν από το foroum αν όχι δωρεάν έστω με ένα donate.
Επείσεις είναι προσωπική επίθεση, γιατί μου λες ότι δεν σέβομαι τον κόπο κάποιον (χωρίς να έχει υποθεί κάτι τέτοι) και χωρίς να σέβεσαι την δική μου άποψη!
Σχετικά με το δωρεάν, στη συντριπτική πλειοψηφία η γνώση στα forums είναι δωρεάν. Μπαίνω σε ένα χώρο για να μοιραστώ τις γνώσεις και την αγάπη μου για το ίδιο αντικείμενο με άλλους. Γιατί θα πρέπει να αισθάνομαι ευγνώμον για το δωρεάν;
Δεν περιμένω σαν Δημήτρης να πληρωθώ για να σου μοιράσω τις γνώσεις μου αν με ρωτήσεις για την ελεύθερη/αυτόνομη κατάδυση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαστε ευγνώμον για τον κόπο τους να την μοιραστεί μαζί μας! Να σημειώσω ότι έχω ενημερωθεί πολύ σωστά μέσα από το forum και είναι σωστή εγκυκλοπαίδεια.
Το δωρεάν υπογράμμισα και για να δω αν το ασπάζεσαι, σε πόσα επι συνδρομή φόρουμ είσαι γραμμένος και σε ποια;

redchampion
Α, συγνώμη, νόμιζα ότι υποχρεωνόμουν να κολλήσω το αυτοκόλλητο τελικά!
Τώρα όμως που μου το διευκρίνισες είναι όλα οκ!
Επίσης δεν είμαι κατά του να αγοράσω μπρελόκ ή ακόμα κ t-shirt από ένα forum, όχι όμως στο να μπω στη διαδικασία να ζητάω λογότυπο για να το εκτυπώσω και αν θα βγει σωστά κλπ. Δεν με καταλαβαίνεις προφανώς. Θα προτιμούσα να διαφωνούσες αν με καταλάβαινες.

Σχετικά με την εξυπηρέτηση, θες να μου πεις ότι δεν καταλαβαίνεις την σημασία της λέξης ή ότι υπάρχει μόνο στα φυσικά καταστήματα;
Εξυπηρέτηση είναι και το να με ρωτήσεις την ώρα και να σου την πω χωρίς να περιμένεις να τελειώσω το τηλεφώνημά μου πχ!
Όταν λέω εξυπηρέτηση εννοώ στο να πάρει κάποιος την πληροφορία που θέλει όσο πιο εύκολα γίνεται. Είναι διαφορετικό να απαντάς σε μια χιλιοειπωμένη ερώτηση «δες σε αυτό το link στις σελίδες 5-6» και διαφορετικά «κάτσε ψάξε στο φόρουμ». Θα σκέφτεσαι.. ε μα να κάτσει να ψάξει! Μπορεί να έψαξε και να μην βρήκε τη σωστή απάντηση, μπορεί να βαριέται όντως! Δεν υποχρεούσαι να τον εξυπηρετήσεις με μια άμεση απάντηση όπως δεν υποχρεούμαι να σου απαντήσω τι ώρα είναι στο παραπάνω παράδειγμα.
Δείχνεις ποιότητα εξυπηρέτησης, στη λύση προβλημάτων πάνω σε κάτι που το αγαπάς όπως και εγώ μόνο που ξέρεις κάτι παραπάνω.
Ελπίζω να έγινα σαφής εδώ!

Για τα συμπεράσματα δεν καταλαβαίνω τι θές να τονίσεις για να σου απαντήσω, μοιάζει με το «δεν μπορείς να έχεις συμπεράσματα σε τόσο λίγο διάστημα»; Αν ναι, τότε ναι! μπορώ να έχω την άποψή η οποία αλλάζει ανάλογα με τον αν αλλάζει αυτό που κρίνω. Άποψη είναι δεν μπορώ να σου την επιβάλω, μπορείς όμως να την αλλάξεις θετικά η αρνητικά σαν ποιο παλιός.

tzotzekos
Κερδίζεις την προώθηση του φόρουμ ή τουλάχιστον ένα donate . Μην το παίρνεις σαν να ορίζω τι να κάνεις! Απλά εκφράζω τι μοιάζει σε εμένα σωστό. όπως είπα και αν με βρίσεις υπερβολικό, θα σου απαντήσω ως εξής:
Τι εννοείς πήραν τα αυτοκόλλητα τους και έγιναν άφαντοι; Αυτοκόλλητο είναι στη τελική όχι βίλα στην Εκάλη!
Γιατί θα πρέπει να είναι τόσο υπόχρεος με το να μείνει; (Δεν λέω να μην πει ούτε ένα ευχαριστώ ρε παιδία), αλλά γιατί να μείνει μαγαζί είναι; Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς δεν είναι δύσκολο προφανώς να σε/σας πείσω;

Όπως και να έχει, ακόμα και να μην έγινα σαφής και συνεχίζει να προκαλεί η άποψή μου την δική σας, προτείνω να τα πούμε έξω! Όχι δεν θα πέσουν φάπες, μπύρα και μεζές θα πέσει και όρεξη για κουβέντα για τα in & off topic- το κέρασμα δικό μου!
καλή υπομονή σε όλους μας με το δημοψήφισμα..

Φιλικά Δημήτρης

Μπράβο Δημήτρη για το κουράγιο και την υπομονή σου να αναλύσεις με τόσο αναλυτικό και διεξοδικό τρόπο την θέση σου και να τεκμηριώσεις την άποψή σου σε όλα τα post.
anexartitos
Rocco Lover
Rocco Lover

Δημοσ.: 142
Εγγραφη: 07 Απρ 2015, 11:30
Τοποθεσια: Αθήνα, Μαρούσι-Κολωνός
Scirocco: White Candy, 1.4 tsi, 160ps, 18'' Interlagos, dsg7, DCC, Bi-Xenon, rcd510, Sunroof, Sport Packet, Park Pilot, Μεμβράνες 3M, Σαλόνι δερμάτινο, θερμαινόμενα καθίσματα + καθρέπτες

Δημοσίευσηαπό chrismk2 » 04 Ιούλ 2015, 16:39

Σχετικά με τα αυτοκόλλητα, φαντάσου κάποιον που έχει πληρώσει χ αριθμό από δαύτα και περιμένει πότε θα του ζητήσουν για να τα δώσει ένα ένα. Σου κάνει λογικό; Δυστυχώς δεν έχει ταμείο το club, ώστε με το αποθεματικό να κάνει στοκ από διάφορα προϊόντα (πχ αυτοκόλλητα). Επίσης, αυτός ο κάποιος θα έπρεπε να έρχεται σε κάθε αυνάντηση έχοντας μετατρέψει το αμάξι του σε αποθήκη και να πουλάει την πραμάτεια.
Σχετικά με το ψάξιμο και την εύρεση θεμάτων, είναι δυνατόν κάποιος να γνωρίζει που βρίσκονται ανά ένα όλα τα posts του forum; Σε όλα τα forums υπάρχει η αναζήτηση και σε αυτήν ανατρέχουν όσοι ψάχνουν κάτι.
Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ
GOLF MK2 (Typ 19Ε) + SCIROCCO ΜΚ3 (Typ 13)
Άβαταρ μέλους
chrismk2
Rocco Master!
Rocco Master!

Δημοσ.: 1278
Εγγραφη: 02 Μαρ 2009, 02:31
Scirocco: TMG, Eibach Pro-kit, Luganos, Front splitter, Smoked signals

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Γενική Συζήτηση

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης