phantom έγραψε:Καλησπέρα κι απο εμένα! Γιώργος το όνομά μου, Leon 1,8tsi με μία pipercross χοάνη μόνο ( ακόμα... ) το όχημά μου, γνωρίζω το club απο τον κουμπάρο μου τον Χρήστο chrismk2. Πολλοί ίσως να με ξέρετε και απο άλλα club ( vwclub, vwpoloclub, gtcclub κλπ ) που ήμουν ενεργό μέλος απο τότε που είχα το πολάκι μου![]()
![]()
![]()
![]()
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και θα τα λέμε!
phantom έγραψε:Καλώς σε βρήκα κι εδώ κουμπάρε, και μή λές επικίνδυνες λέξεις και μας παρεξηγήσουν.... άκου νονέ....
Τελικά όλη η Φιλαδέλφεια έχει scirocco και είναι και μέλος εδώ??? Τί γίνεται ρε παιδιά??
Ο Βασίλης με το λευκό scirocco R πρώτου σταδίου απο τον Άη Γιώργη είναι εδώ ή δέ γράφτηκε ακόμα??
ilias 160ps έγραψε:phantom έγραψε:Καλώς σε βρήκα κι εδώ κουμπάρε, και μή λές επικίνδυνες λέξεις και μας παρεξηγήσουν.... άκου νονέ....
Τελικά όλη η Φιλαδέλφεια έχει scirocco και είναι και μέλος εδώ??? Τί γίνεται ρε παιδιά??
Ο Βασίλης με το λευκό scirocco R πρώτου σταδίου απο τον Άη Γιώργη είναι εδώ ή δέ γράφτηκε ακόμα??
![]()
Φιλε τελικα ειμαστε πολυ απο νεα φιλαδελφεια και δεν εχουμε βρεθη ποτε
kostakis έγραψε:Το ξερω το θεμα weekly meetings,εχω ερθει αλλωστε σε συναντησεις.. Εννοουσα ειτε να κανονιζαμε να ερχομασταν ολοι μαζι απο φιλ/φεια σε συναντηση ειτε να κανονιζαμε κανα καφε μεταξυ μας να γνωριστουμε ... :/ :/ !!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Επιστροφή στην Γενική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης