blackbullet έγραψε:Παιδιά καλησπερα.Μετα λυπης σας πληροφορω οτι χθες το βραδυ καβαλησα ενα πεζοδρομιο!Ευτυχως τιποτα εμφανισιακα περα απ τα κομματια της ζαντας που λειπουν.Δυστυχως ομως εσπασε το ψαλιδι το δεξι του συνοδηγου και στραβωσε το ημιαξονιο.Αυτα ειδε ο μαστορας και μετα το πηγα στην ετεα και μου βγαλαν απο 800 ευρω που υπολογιζαμε 2.700 ευρω ζημια.Ελεος ειπα!Μου ειπαν για μπιλιαδορους και αλλα πολλα πραγματα δεν τα ξερω καλα.Αυτο που ξερω ειναι οτι στις αντιπροσωπειες ειναι απατεωνες και οταν δουν κατι γρατσουνισμενο απλα λενε αλλαγη για να τα παρουν..Σας παρακαλω πειτε μου τις γνωμες σας ειμαι σε δυσκολη φαση δεν παιζουν και πολλα λεφτα...ειδικα για πεταμα...Θα το εκτιμουσα πολυ αν δινατε γνωμες και θα με βοηθουσε πραγματικα...

gb160 έγραψε:blackbullet έγραψε:Παιδιά καλησπερα.Μετα λυπης σας πληροφορω οτι χθες το βραδυ καβαλησα ενα πεζοδρομιο!Ευτυχως τιποτα εμφανισιακα περα απ τα κομματια της ζαντας που λειπουν.Δυστυχως ομως εσπασε το ψαλιδι το δεξι του συνοδηγου και στραβωσε το ημιαξονιο.Αυτα ειδε ο μαστορας και μετα το πηγα στην ετεα και μου βγαλαν απο 800 ευρω που υπολογιζαμε 2.700 ευρω ζημια.Ελεος ειπα!Μου ειπαν για μπιλιαδορους και αλλα πολλα πραγματα δεν τα ξερω καλα.Αυτο που ξερω ειναι οτι στις αντιπροσωπειες ειναι απατεωνες και οταν δουν κατι γρατσουνισμενο απλα λενε αλλαγη για να τα παρουν..Σας παρακαλω πειτε μου τις γνωμες σας ειμαι σε δυσκολη φαση δεν παιζουν και πολλα λεφτα...ειδικα για πεταμα...Θα το εκτιμουσα πολυ αν δινατε γνωμες και θα με βοηθουσε πραγματικα...
αδερφε καπως παρομοια την πατησα και εγω.ευτυχως την γλητωσα μονο με ενα σπασμενο καρτερ.κοστος 330 ευρω στην αντιπροσωπεια μαζι με τα λαδια και την εργασια.σου ευχομαι περαστικα.ατιμο πραγμα τα πεζοδρομια...

Επιστροφή στην Γενική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: johni και 2 επισκέπτες