Περιεργοι θορυβοι στην καμπινα

Περιγράψτε Προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζετε με το Scirocco σας
  • Διαφημίσεις

Περιεργοι θορυβοι στην καμπινα

Δημοσίευσηαπό Mitsos scirocco » 20 Δεκ 2016, 23:46

Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος ενος scirocco 160 εχω παρατηρησει οταν βαζω τ αυτοκινιτο μπροστα κυριως οταν ειναι κρυο τ πρωι μου κανειε ενα θορυβο τον οπιο τον ακουω μεσα στην καμπινα προς την μερια του συνοδιγου πισω απ τ ντουλαμπακι ασ πουμε.. Κανει ενα χαρακτηριστικο σιντονισμενο τρρρρρρ μολις παταω λιγο γκαζι σταματαει κ ξαναρχιζει..το κανει μονο οταν ειναι κρυο τ αμαξι..παρακαλω αν γνωριζει καπιος κατι ας μου πει..ευχαριστω
Mitsos scirocco

Δημοσ.: 3
Εγγραφη: 20 Δεκ 2016, 23:29

Re: Περιεργοι θορυβοι στην καμπινα

Δημοσίευσηαπό Mitsen » 21 Δεκ 2016, 20:02

Mitsos scirocco έγραψε:Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος ενος scirocco 160 εχω παρατηρησει οταν βαζω τ αυτοκινιτο μπροστα κυριως οταν ειναι κρυο τ πρωι μου κανειε ενα θορυβο τον οπιο τον ακουω μεσα στην καμπινα προς την μερια του συνοδιγου πισω απ τ ντουλαμπακι ασ πουμε.. Κανει ενα χαρακτηριστικο σιντονισμενο τρρρρρρ μολις παταω λιγο γκαζι σταματαει κ ξαναρχιζει..το κανει μονο οταν ειναι κρυο τ αμαξι..παρακαλω αν γνωριζει καπιος κατι ας μου πει..ευχαριστω

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα όμως!!!
εδώ και κανά 20ημερο και προσπαθώ να βρω μήπως εχει πέσει κανά κέρμα πουθενά αλλά δεν
Άβαταρ μέλους
Mitsen
Rocco Enthousiast
Rocco Enthousiast

Δημοσ.: 318
Εγγραφη: 09 Ιαν 2015, 13:43
Τοποθεσια: Athens

Δημοσίευσηαπό kouri13 » 21 Δεκ 2016, 23:16

τα σωληνακια βενζινης ειναι.ειδικα το χειμωνα που εχει αρκετο κρυο ακουγονται σε καθημερινη βαση!!
kouri13
Rocco Lover
Rocco Lover

Δημοσ.: 96
Εγγραφη: 15 Νοέμ 2011, 17:43
Τοποθεσια: βεροια
Scirocco: 1.4 122ps white candy,sport package,εισαγωγη pipercross,18 oz ultraleggera black,αποστατες 1.6cm,turboback by gialatzis,v-maxx coilover

Δημοσίευσηαπό Mitsos scirocco » 22 Δεκ 2016, 01:25

Και γω αυτο λεω για τα σωληνακια απλα μιλισα μ ενα μηχανικο απο το τηλ και μ ειπε αντλια νερου και μου λεει ετοιμασου για κανα τριακοσαρι....ετσι χωρις να τ δει...
Mitsos scirocco

Δημοσ.: 3
Εγγραφη: 20 Δεκ 2016, 23:29

Δημοσίευσηαπό SAMANIKO85 » 22 Δεκ 2016, 14:11

Και'γω το ιδιο.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nick The Greek
Άβαταρ μέλους
SAMANIKO85
Rocco Lover
Rocco Lover

Δημοσ.: 156
Εγγραφη: 04 Ιούλ 2010, 21:20
Τοποθεσια: ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Scirocco: Scirocco R Candy White: ηλιοροφη, ρανταρ παρκαρισματος, συναργεμος, cruise control, Media in

Δημοσίευσηαπό Mitsen » 25 Δεκ 2016, 17:29

αντλία νερού δύσκολο! Την άλλαξα πριν 3 μήνες. Για τα σωληνάκια βενζίνης μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Άβαταρ μέλους
Mitsen
Rocco Enthousiast
Rocco Enthousiast

Δημοσ.: 318
Εγγραφη: 09 Ιαν 2015, 13:43
Τοποθεσια: Athens

Δημοσίευσηαπό trelikos » 09 Ιαν 2017, 21:19

kouri13 έγραψε:τα σωληνακια βενζινης ειναι.ειδικα το χειμωνα που εχει αρκετο κρυο ακουγονται σε καθημερινη βαση!!

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες που έχει αρκετό κρύο. Όταν λέμε ότι φταίνε τα σωληνάκια βενζίνης, τι ακριβώς εννοούμε; Τι παθαίνουν με το κρύο και ακούγονται;
Άβαταρ μέλους
trelikos
Rocco Lover
Rocco Lover

Δημοσ.: 120
Εγγραφη: 12 Σεπ 2010, 15:41
Τοποθεσια: Αθήνα
Scirocco: 1.4 160hp Candy White, Sport & Style Package, PLA, DCC, XDS, Συναγερμός PLUS, Rear View Camera

Δημοσίευσηαπό savros » 10 Ιαν 2017, 14:24

Κλασσικο προβλημα το οποιο εμφανιζεται ιδιατερα με το κρυο λογο συστολης των σωληνων. Ανοιξε το καπο και στη αριστερη μερια διπλα στο θολο της ροδας θα δεις ενα μαυρο πλαστικο σωληνα μεσα απο τον οποιο βγαινουν 2-3 σωληνακια. Αυτα με τη συστολη χτυπανε στο σωληνα και δημιουργουν το θορυβο που ακους στο ρελαντι. Η αντιπροσωπεια εχει λυση με καποιους σφυχτιρες και διορθωνει το προβλημα με το αζημιωτο φυσικα. Εγω το ελυσα μονος μου βαζοντας ενα κομματι πανι μεσα στο σωληνα ωστε τα σωληνακια να ακουμπανε στο πανι και οχι στο πλαστικο κανοντας θορυβο/
savros
NewComer
NewComer

Δημοσ.: 22
Εγγραφη: 15 Ιούλ 2013, 00:23

Δημοσίευσηαπό trelikos » 10 Ιαν 2017, 21:26

Σε ευχαριστώ για τις λεπτομέριες. Θα κάνω και εγώ κάτι παρόμοιο.
Άβαταρ μέλους
trelikos
Rocco Lover
Rocco Lover

Δημοσ.: 120
Εγγραφη: 12 Σεπ 2010, 15:41
Τοποθεσια: Αθήνα
Scirocco: 1.4 160hp Candy White, Sport & Style Package, PLA, DCC, XDS, Συναγερμός PLUS, Rear View Camera

Δημοσίευσηαπό tsoper » 10 Ιαν 2021, 22:35

Αυτα τα συμπτωματα που αναφερατε για τον ηχο τα ακουω και εγω μετα απο 10 χρονια., Αν ανοιξεις το καπο ακους μονο τη μηχανη οταν πας να κλεισεις το καπο καπου το περνει το αυτι σου.Εντοπισα οτι ηχος ερχετε μονο μεσα απο το θολο του οδηγου στο ρελαντι και οχι παντα ,να ειναι ο ιδιος ηχος με τα σωληνακι που λετε?
tsoper
Rocco Enthousiast
Rocco Enthousiast

Δημοσ.: 201
Εγγραφη: 18 Δεκ 2010, 21:53
Τοποθεσια: elliniko

Επιστροφή στην Προβλήματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης