Μικροπροβλήματα με την ηλιοροφή

Περιγράψτε Προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζετε με το Scirocco σας

Re: Μικροπροβλήματα με την ηλιοροφή

Δημοσίευσηαπό dimitrio » 06 Ιούλ 2010, 22:19

dscir έγραψε:Εμένα έχει να κάνει το μουγκριτό από τότε...
Για το λαστιχάκι που φεύγει από τη θέση του υπάρχει καμια ιδέα? logo?? 8-)

εμενα παντα εφευγε.τωρα τι το κανανε και δε φευγει δε ξερω!
Kαι ζησανε αυτοι καλα και εμεις SCIROCCO
Άβαταρ μέλους
dimitrio
Rocco Enthousiast
Rocco Enthousiast

Δημοσ.: 380
Εγγραφη: 07 Σεπ 2009, 07:50
Τοποθεσια: χαλκιδικη
Scirocco: white candy 1.4 160hp Ηλιοροφη-πιεση ελαστικων-PLA-PARKING ASSIST-RNS 510

Τριξιμο στο άνοιγμα της ηλιοροφης

Δημοσίευσηαπό ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ » 30 Ιούλ 2010, 02:22

Ρε παιδιά πριν 3-4 ώρες βγήκα βόλτα κ όταν έβαλα μπρος κλασσικά άνοιξα αμέσως την οροφή.τότε ακούστηκε ένα στιγμιαίο τριξιμο μέχρι που άνοιξε τελείως.δν το έδωσα σημασία.κ τώρα στο γυρισμο το τεσταρα πάλι κ ακούγεται ξανά.στο κλείσιμο είναι αθόρυβη όπως πριν.τι μπορεί να έγινε ρε παιδιά στα καλά καθουμενα;;;έχει συναντήσει κανείς κάτι τέτοιο ξανά;;θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε γτ είναι ολοκαίνουργιο το αμάξι κ τρελαινομαι στην ιδέα οτι μπορεί κάτι να έγινε.σας ευχαριστώ πολυ

Mod edit:Το ποστ μεταφερθηκε εδώ
Τελευταία επεξεργασία απο rallakias την 30 Ιούλ 2010, 07:11, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Αιτία: Συγχωνευση ποστ
Nothing else..only Scirocco

Mods: K&N Air filter....
Things to do:Programma, Fime tzamia kai Xamilwma...
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
Rocco Baby
Rocco Baby

Δημοσ.: 84
Εγγραφη: 12 Μάιος 2010, 12:50
Τοποθεσια: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Scirocco: Scirocco White Candy, 1.4 122ps, Sunroof,parking sensors,18"MAK(XLR), RCD 510,Aluminium pedals,Full White lights,K&N Air Filter...On plans:Programma,fime,xamilwma..

Re: Τριξιμο στο άνοιγμα της ηλιοροφης

Δημοσίευσηαπό skorpios » 30 Ιούλ 2010, 02:37

εμενα το κάνει όταν το έχω στο ήλιο για κανένα 30 λεπτό περίπου δεν ξέρω γιατί . ακούγεται σαν να είναι ο μηχανισμός
skorpios
Rocco Lover
Rocco Lover

Δημοσ.: 106
Εγγραφη: 24 Ιουν 2009, 02:24

Re: Τριξιμο στο άνοιγμα της ηλιοροφης

Δημοσίευσηαπό VangW » 30 Ιούλ 2010, 04:29

Πιστευω πως ειναι τα λαστιχα που τριβονται και οχι ο μηχανισμος...μην εισαι καχυποπτος ;)
Ναι ρε φιλε,scirocco ειναι...ξερω πως το ζηταει ο οργανισμο σου,μη μου κολλας...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
VangW
Rocco Lover
Rocco Lover

Δημοσ.: 179
Εγγραφη: 30 Ιουν 2010, 01:07
Τοποθεσια: Καστορια
Scirocco: Λευκο,Ηλιοροφη,1.4 160ps,Interlagos,XDS,RCD510,Sport package

Δημοσίευσηαπό archery » 30 Ιούλ 2010, 15:30

Το πρώτο που έπρεπε να κάνεις ήταν να πάρεις τηλ. και να συμβουλευτείς το συνεργείο της αντιπροσωπείας που το πήρες. Αυτοί θα γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα μας εδώ μέσα μιας και η κάθε περίπτωση μπορεί να είναι διαφορετική και να σε αποπροσανατολίσει!
Φιλικά.
Τα πάντα είναι δυνατά, φτάνει να το πιστέψεις!
http://www.eleni-ioannou.com
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
archery
Rocco Master!
Rocco Master!

Δημοσ.: 2876
Εγγραφη: 04 Μαρ 2009, 19:45
Τοποθεσια: Μάνδρα Αττικής
Scirocco: Scirocco 1.4 160ps DSG7 Salsa Red. Sport Package! DCC, Bluetooth, Πίεση ελαστικών, PLB, PARK PILOT, Cruise Control, RCD 510 Dynaudio. Εισαγωγή forge

Δημοσίευσηαπό Xristoforos 1987 » 31 Ιούλ 2010, 10:52

Παιδιά εγώ το αυτοκίνητο το έχω 13 μήνες και έχω μετανιώσει την ώρα κ τη στιγμή που έβαλα ηλιοροφή στον 7 μηνα άρχισαν τα τριξήματα μονο οταν ήταν ανοιχτή στον 12 μηνα άρχισαν τα τριξήματα και με κλειστή οροφή πηγα στην αντιπροσωποία και μου ειπαν οτι πρέπει να τα κάνουν ολα βίδες. Δεν εχω λόγια!!!
Και τα προβληματά μου δεν τελειώνουν εδώ απλά τώρα μιλησα για την οροφή μου.
Αυτά.....
Xristoforos 1987
NewComer
NewComer

Δημοσ.: 40
Εγγραφη: 09 Μαρ 2010, 19:47
Scirocco: White candy 1.4 tsi rcd 510 bi xenon ηλιοροφή 18 interlagos πίεση ελαστικών parking system

Δημοσίευσηαπό archery » 01 Αύγ 2010, 20:46

:think: Κάτι ήξερα εγώ! ;)
Τα πάντα είναι δυνατά, φτάνει να το πιστέψεις!
http://www.eleni-ioannou.com
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
archery
Rocco Master!
Rocco Master!

Δημοσ.: 2876
Εγγραφη: 04 Μαρ 2009, 19:45
Τοποθεσια: Μάνδρα Αττικής
Scirocco: Scirocco 1.4 160ps DSG7 Salsa Red. Sport Package! DCC, Bluetooth, Πίεση ελαστικών, PLB, PARK PILOT, Cruise Control, RCD 510 Dynaudio. Εισαγωγή forge

Δημοσίευσηαπό dimitrio » 02 Αύγ 2010, 06:22

dimitrio έγραψε:λοιπον! τα 2 δικα μου προβληματα ηταν ενα παιξιμο της ηλιοροφης απο την μερια του συνοδηγου που ακουγοτανε πολυ εντονα στις αναπιδισεις του αυτοκινητου και σε ενα μουγκριτο που εβγαζε οταν το ειχα πολυ ωρα στον ηλιο και μετα πηγενα να την ανοιξω. και τα 2 εξαφανιστικαν αφου το πηγα και μου αλαξανε 2 ανταλακτικα στην αντιπρωσοπια. τωρα ειναι τελεια!!
Kαι ζησανε αυτοι καλα και εμεις SCIROCCO
Άβαταρ μέλους
dimitrio
Rocco Enthousiast
Rocco Enthousiast

Δημοσ.: 380
Εγγραφη: 07 Σεπ 2009, 07:50
Τοποθεσια: χαλκιδικη
Scirocco: white candy 1.4 160hp Ηλιοροφη-πιεση ελαστικων-PLA-PARKING ASSIST-RNS 510

Δημοσίευσηαπό Panther2009 » 06 Αύγ 2010, 19:18

Σαν να μην έφταναν τα τόσα προβλήματα που έχει βγάλει το rocco μου :( εμφάνισε σήμερα και αυτό:
Πήγα να τραβίξω το κουρτινάκι της ηλιοροφής και τί να δω?σκάλωσε και βγήκε/σκίστηκε από την πλευρά του συνοδηγού! Το έχει πάθει κανένας αυτό?
Μετά από τόσα προβλήματα που μου έχει βγάλει το αμάξι σήμερα ομολογώ ότι μου πέρασε να κάνω την κίνηση και να το πουλήσω! :confusion-scratchheadyellow:
Όταν ξεκίνησα την πορεία μου ως οδηγός μου είχαν πει πως όσα περισσότερα τα άλογα τόσο περισσότερο το σανό...
Τώρα ξέρω πως όλο αυτό είναι λάθος!
Γιατί νόημα δεν έχει το σανό για τα άλογα αλλά τα άλογα για τον αναβάτη!
Άβαταρ μέλους
Panther2009
Rocco Lover
Rocco Lover

Δημοσ.: 96
Εγγραφη: 21 Απρ 2009, 12:23
Τοποθεσια: Θεσσαλονίκη
Scirocco: tsi 122ps (προσωρινά)

Δημοσίευσηαπό dscir » 07 Αύγ 2010, 23:51

Panther κανε μοντα πετα το κουρτινακι κ βαλε απο εκεινους τους μπερντεδες με τις χαντρες :lol:

Εμένα ακομα μουγγριζει στον ηλιο. Δευτερα έχω ραντεβου για το ετησιο σερβις να δουμε τι θα μου πουν...
dscir
Rocco Enthousiast
Rocco Enthousiast

Δημοσ.: 216
Εγγραφη: 19 Απρ 2009, 20:27

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Προβλήματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Stelios_1984 και 8 επισκέπτες