Dimitris_Sci αρχικά να σου ευχηθώ για τον πατέρα σου να είναι καλά και περαστικά του ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό και αν ήταν να το ξεπεράσει σύντομα.
Έπειτα να σου πω πως αυτό που έμαθα σήμερα το πρωί ήταν πως στην εκδρομή πήγανε 4 αυτοκίνητα και αυτός ο οποίος ήταν υποχρεωμένος να επικοινωνήσει μαζί μου και να μου πει για το μήνυμα που έστειλες (Ο Διοργανωτής μας) δεν το έκανε ποτέ ... Με γνώμονα τα παραπάνω έπραξα αναλόγως. Δεν θεωρώ πως ήμουν κάπου λάθος χωρίς να γνωρίζω το τι έχει συμβεί.
Όπως και να έχει ήταν ένα απλό warn δεν ήταν διαδικασία αυτοφώρου και νομίζω πως γινόμαστε υπερβολικοί για ένα απλό warn.
Είμαι διαχειριστής σε αυτό το φόρουμ από τις 18 Οκτωβρίου 2011 και ότι λέω (Θεωρώ πως) έχει μια βάση έχοντας δει αντίστοιχο περιστατικό στο παρελθόν (
viewtopic.php?f=14&t=1386&start=30#p52443) πράττω αναλόγως και απλά όρισα ένα μέτρο στην ποινή διότι όταν εγώ μπω και δηλώσω για μια εκδρομή και όταν ο διοργανωτής κάνει τις ανάλογες κινήσεις κλείνοντας μαγαζί για 15 άτομα π.χ και πάνε 5 τότε ίσως και να χαλάει το όνομα του φόρουμ και τότε ίσως να μην έχουμε πρόσωπο για κάποια μελλοντική εξόρμηση στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Ως αναφορά τις ποινές που μου λες αν και δεν θεωρώ πως πρέπει να λογοδοτήσω και επαναλαμβάνοντας σε σένα και σε οποιονδήποτε προσπαθεί να μου υποδείξει πως θα κάνω την δουλεία μου εδώ μέσα και έχοντας διαβάσει τον κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ πολλές περισσότερες φορές από πολλού εδώ θα σου πω τα εξής:
1) Ατόμων που ανορθόγραφα γράφουν
2) Επισταμένως ζητάνε πληροφορίες και δεν λένε ούτε ένα τυπικό ευχαριστώ (το λεγόμενο forum leeching) παρα μόνο να γίνεται η δουλειά τους
3) Η συμπεριφορά μερικών είναι ερειστική και ανάρμοστη σε απαντήσεις
4) Όταν ανοίγονται New Threads όταν έχει ΗΔΗ έχει απαντηθεί το θέμα γιατί υπάρχει «κώλυμα» για ένα Search είτε στους κόλπους του forum ή στο ευρέως www
1) Δεν νομίζω πως το να είναι κάποιος ανορθόγραφος είναι έγκλημα ούτε λόγος αποκλεισμού του από τις δημόσιες συζητήσεις του φόρουμ. Δεν είμαστε Grammar nazis ούτε δάσκαλοι..... ίσως να είναι λάθος από μέρους του μέλους να μην μπει στον κόπο να κατεβάσει έναν browser με ορθογραφικό έλεγχο αλλά δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να προσβάλλω ένα μέλος για το γεγονός πως είναι ανορθόγραφος.
2)Δεν υπάρχει κανόνας που να επιβάλλει σε ένα μέλος να ευχαριστεί κάποιο άλλο για την πληροφορία που πήρε ... κάτι τέτοιο είναι δεν μπορεί να γίνει κανόνας ... δεν μπορώ να μάθω τρόπους σαν διαχειριστής σε κάποιον ούτε να του επιβάλλω κάτι τέτοιο
3) Υβριστικές και συμπεριφορές που προκαλούν αρνητικό κλίμα όταν υποπέσουν στην αντίληψη ενός διαχειριστή υπάρχουν και οι ανάλογες τιμωρίες με βάση τον κανονισμό και τους όρους χρήσης του φόρουμ.
4)Thread με περιεχόμενο ερώτηση που ήδη υπάρχει είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Δεν είναι λόγος αποκλεισμού σε περίπτωση που δεν γίνεται κατ εξακολούθηση και έχοντας προειδοποιήσει το μέλος και έχοντας δείξει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινείτε στο φόρουμ ένα νέο μέλος η όχι.
Αν πάλι θεωρείς εσύ η οποιοσδήποτε πως είμαι λίγος για αυτή την θέση feel free να επικοινωνήσεις με τον Adminstrator tou Sciroccoclub και να του θέσεις τα προβλήματα σου η το όποιο παράπονο σου.
Επίσης να απαντήσω στον Αντώνη πως κανένας δεν μπορεί να αναγκάσει ένα μέλος είτε κράζει είτε όχι να έρθει σε μια εκδρομή για τον οποιοδήποτε λόγο αν δεν το θέλει η αν δεν μπορεί η αν δεν το επιτρέπουν τα οικονομικά του την προκειμένη στιγμή ..... Περισσότερα επί του θέματος την Πέμπτη στο Weekly και θα παρακαλούσα να μην ειπωθούν περαιτέρω που ίσως προκαλέσουν αρνητικό κλίμα και καυγάδες.