Από την
στιγμή ένταξης μου στο club και την ενεργό συμμετοχή μου στα όποια
«κοινά» που κατά καιρούς είχανε δημιουργηθεί (συγκεντρώσεις, εκδρομές κλπ.)
δεν έδωσα ποτέ το δικαίωμα για τέτοια λογοκρισία και όποια
σπίλωση ή λαϊκιστή «warnings» του ονόματός μου.Δεν αδιαφόρησα ποτέ για τους κανονισμούς που διέπουν και έχουν συνταχθεί γι’ αυτό τον σκοπό του club και βλέπω ότι σε κάποια πράγματα, οι αποφάσεις παίρνονται με άγνωστα κριτήρια προς τους λοιπούς
«κοινούς ηλεκτρονικούς θνητούς όπως και ο γραφών» και αυτοβούλως από τους εκάστοτε Moderators.
Στα 31 μου πλέον, έχω γαλουχηθεί μέσα στα πλαίσια της υγειούς Ελληνικής οικογένειας και έχω μάθει να
σέβομαι τα άτομα που συναναστρέφομαι είτε στις πραγματικές (A.F.K.) συναναστροφές μου όσο και στις virtual,
μόνο στον βαθμό που βλέπω όμως ότι υπάρχει σεβασμός και από την αντίπερα όχθη..
Όταν έδωσα
τον γραπτό μου λόγο (ίδιας και μεγαλύτερης ισχύος με τον προφορικό) για την συμμετοχή μου στην εκδρομή, είχα έναν λόγο παραπάνω να τον τηρήσω γιατί εικονικά ένοιωθα σαν «οικοδεσπότης» στον τόπο που μεγάλωσα και που θα γινότανε η συνάντηση και η χαρά μου ήτανε διπλή.
Και πρόφαση απο πρόφαση και δικαιολογία σε δικαιολογία διαφέρει. Αλλά σε σοβαρά οικογενειακά ζητήματα που έχουνε να κάνουνε
με υγεία, πραγματικά θα
«παρατούσα» και
τον θεό τον ίδιο. Όταν Σάββατο βράδυ έντρομος ειδοποιήθηκα για τον πατέρα μου και μέσα σ ’ένα βράδυ ένοιωσα να μεγαλώνω κατά μια δεκαετία, συγγνώμη, το λιγότερο που πίστευα ότι θα σκεφτώ, ήτανε η συνάντηση. Και όμως άυπνος κ με την αγωνία στα ύψη και αφού ο κίνδυνος είχε ξεπεραστεί, Κυριακή πρωί, βρήκα το κουράγιο και ειδοποίησα
με 2ωρη καθυστέρηση για την απουσία μου και για του λόγου το αληθές
παραθέτω screenshot (το τηλ σβηστηκε για λόγους που το υπόκεινται σε κανονισμούς του forum..) με το μνμ που έστειλα στον Tzotzeko 2ώρες μετα, κάτι που δεν χρειάζεται να το διαβεβαιώσει, μιας και το διάβασε.. αλλα ποτε δέν απάντησε...
Και αν λοιπόν με τέτοια κριτήρια και χωρίς
καμία πρότερη ενημέρωση μεταξύ σας και ενώ είχα ειδοποιήσει, θέλετε κ.κ.Borbet και λοιποί να επιβάλλεται
«ποινές» από εδώ και στο εξής, μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε και τους λόγους που οδηγούν τον καθένα σε παρόμοιες
«αυθαίρετες» κατ’ εσάς «απουσίες»
Και αφού πάει για ανασύνταξη και θέλουμε να είμαστε
"ακριβοδίκαιοι" το όποιο καταστατικό του forum αφού αυθαίρετα πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση, να συμπεριλάβετε και
«ποινές» για :
Περιπτώσεις1) Ατόμων που
ανορθόγραφα γράφουν
2) Επισταμένως ζητάνε πληροφορίες και δεν λένε
ούτε ένα τυπικό ευχαριστώ (το λεγόμενο forum leeching) παρα μόνο να γίνεται η δουλειά τους
3) Η συμπεριφορά μερικών είναι
ερειστική και ανάρμοστη σε απαντήσεις
4) Όταν ανοίγονται New Threads όταν έχει
ΗΔΗ έχει απαντηθεί το θέμα γιατί υπάρχει «κώλυμα» για ένα Search είτε στους κόλπους του forum ή στο ευρέως www
Και αν το οικονομικό ήταν το θέμα παρακαλώ
να μου δοθεί άμεσα και αμετάκλητα αριθμός λογαριασμού Τραπέζης του/των διοργανωτή/ών
για το μερίδιο που μου αναλογούσε απο την Θεσσαλονίκη μέχρι την Νάουσα και πίσω και σας άφησα
«τόσο αυθαίρετα εκτεθειμένους»