Group Buy ΚΙΤ εισαγωγής της ITG

Ομαδικές αγορές, μας συμφέρουν
  • Διαφημίσεις

Re: Group Buy ΚΙΤ εισαγωγής της ITG

Δημοσίευσηαπό nacora » 18 Σεπ 2012, 20:32

Κάποιος (όχι εσυ προφανώς) θα χάσει και τα δύο αυτιά μου φαίνεται ...(για ποιον χτυπάει η καμπάνα άραγε )

Άκου φίλε Χρήστο μία και δεν σε έχει ενημερώσει ο Roccomania,
Στις 27-28/09 θα πατήσουν Ελλάδα (ενημέρωση απο τον κατα τόπου εισαγωγέα προμηθευτή ήτοι PCH)
Επίσης διπλοεπιβεβαιωμένο και απο την ITG UK ότι αρχές της επόμενης εβδομάδας φεύγει η παρτίδα.

Ελπίζω να σε βοήθησα, όπως και οποιον άλλον ενδιαφέρεται αντίστοιχα σε συνάρτηση του ερωτήματος σου

Στην διάθεση σου όπου μπορω να σε βοηθήσω :-)
Άβαταρ μέλους
nacora
Rocco Lover
Rocco Lover

Δημοσ.: 165
Εγγραφη: 18 Ιαν 2012, 15:21

Δημοσίευσηαπό xristos scirocco » 19 Σεπ 2012, 20:25

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Με είχε ενημέρωσει και ο roccomania απλά δεν μου είχε πει τις ημερομηνίες.
Ευχαριστώ πολύ!!!
xristos scirocco

Δημοσ.: 0
Εγγραφη: 27 Σεπ 2009, 13:21
Τοποθεσια: Αθήνα
Scirocco: White Candy 1.4tsi 160hp Πανοραμική Ηλιοροφή, Cruise Control, RCD510,Sport Package, I/C S3,Bi xenon ,Revo Powered

Δημοσίευσηαπό rocco_mania89 » 20 Σεπ 2012, 02:37

Καλησπέρα!
Το απόγευμα που μας πέρασε είχα συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της powerchips ο οποίος με ενημέρωσε οτι ακυρώνεται η ομαδική παραγγελία λόγω ορισμένων "ενεργειών" ενός εκ των υποψηφίων αγοραστών! :(
Ακριβής αναφορά των γεγονότων θα γίνει από τον ιδιοκτήτη της powerchips προσεχώς!
Παρακαλώ τα μέλη που έχουν δώσει προκαταβολή να μου στείλουν με pm τον αριθμό και το όνομα του λογαριασμού τους για να γίνει η επιστροφή των προκαταβολών ή εναλλακτικά μπορούν να τα στείλουν τα στοιχεία τους κατευθείαν στην powerchips στο εξής mail : [email protected]
Προσωπικά είμαι πολύ στεναχωρημένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη και ζητάω συγνώμη από τα μέλη που περίμεναν εναγωνίως την εισαγωγή και φυσικά δεν φταίνε σε κάτι! :oops:
rocco_mania89
Rocco Baby
Rocco Baby

Δημοσ.: 51
Εγγραφη: 24 Νοέμ 2009, 12:43
Scirocco: 1.4 160hp white candy με sport packet,rcd 510,park pilot,pla,hha,marspie scirocco,φιμέ Johnson,footrest

Δημοσίευσηαπό panaua » 20 Σεπ 2012, 04:02

πολύ σωστο!!! να ακυρώσει την ομαδική παραγγελία ενω εχουν μαζευτεί προκαταβολές,μετα απο "ενεργειες", αλλα παρολαυτα, αν καποιος θελει βρε αδερφέ να επικοινωνήσουν να προβει σε αγορά του προϊόντος,ας επικοινωνήσει με το μαγαζι....

Ειμαι πολύ περίεργος να μάθω τις "ενεργειες".

Κυριως ομως θα ηθελαν να τις μάθουν οι υπόλοιποι που συμμετέχουν στην ΟΜΑΔΙΚΗ παραγγελία, και μένουν χωρις το προϊον, οποτε αυτό ειχε προγραμματιστεί προς παραδοση.
Άβαταρ μέλους
panaua
Rocco Master!
Rocco Master!

Δημοσ.: 1507
Εγγραφη: 02 Ιαν 2010, 23:31
Scirocco: VW Scirocco 1.4 160 TSI (15η βδομάδα 2010) - white candy - sport packet - totaly customed by me

Δημοσίευσηαπό SciroccoThePUNISHER » 20 Σεπ 2012, 08:43

Δεν ξερω τι "ενεργειες" εκανε το συγκεκριμενο μελος αλλα ΚΑΛΗΤΕΡΑ που ακυρωθηκε..απο την αρχη ο υπευθυνος της Power Chips δεν μου γεμισε το ματι..ολο δικαιολογιες..ολοι φταινε απο την ITG μεχρι το υποτιθεμενος μελος-μην ξεχναμε ειναι κ πελατης του-εκτος απο αυτον και την Power Chips!!επειδη ομως δεν εχω ακριβη εικονα του τι ακριβως εγινε..δεν λεω αλλα..!

Το νουμερο ενα λαθος που εγινε..για εμενα..για το συγκεκριμενο group buy..ειναι οτι ανοιξε εδω στο foroum,Topic με το group buy χωρις να υπαρχει μια οριστικη συμφωνια-συννενοηση με την Power Chips,αν θυμαμαι καλα..εγω κ ο roccomania ειχαμε γραψει στο OFF TOPIC οτι ΘΑ ανοιχτει Topic εφοσον εχουμε κατι σιγουρα..και ενας απο τους Moderators του foroum ανοιξε το Topic!!φανταζομαι χωρις να συννενοηθει με το roccomania..αν οχι συγχωρεστε με!Ετσι το ολο gb εγινε βιαστικα..

Τεσπα..ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ!!ως γνωστον πλεον η εισαγωγη της ITG βγαινει ως VW RACING..αντιπροσωποι εδω,αν δεν κανω λαθος,ειναι Cargate και APR..αν συνεχιζεται να ενδιαφερεστε ας παραμεινει ανοιχτο το συγκεκριμενο Topic και να παρουμε προσφορες απο εκει..ξεκινωντας απο την αρχη..χωρις βιασυνες κ με πραγματικη οργανωση!!καθε εμποδιο για καλο κ στην περιπτωση μας ισχυει!!δεν παιζω με τα λεφτα μου και φυσικα ουτε με το SCIROCCO μου!
This is NOT revenge..this is PUNISHMENT!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SciroccoThePUNISHER
Rocco Enthousiast
Rocco Enthousiast

Δημοσ.: 437
Εγγραφη: 09 Ιαν 2012, 22:12
Scirocco: Rising blue 1.4 227hp tuned by Revo,VW Racing intake,Quad exhausts,Sport & Style Packet,Panoramic Sunroof

Δημοσίευσηαπό Tsakonas » 20 Σεπ 2012, 08:45

Ελπιζω να μην κρατησε τιποτα ο αντιπρόσωπος
Tsakonas
Rocco Master!
Rocco Master!

Δημοσ.: 1163
Εγγραφη: 04 Φεβ 2011, 00:08
Scirocco: 1.2 tsi turbo, lanos exhaust, datsun intake

Δημοσίευσηαπό nacora » 20 Σεπ 2012, 11:56

Παιδιά καλησπέρα,
θα ηθελα λίγο την προσοχή σας ωστε να μην υπάρχει κάποιος αδικος σχολιασμός ή υπονοούμενο ή κιτρινισμός απο την στιγμή που δεν γνωρίζετε τα γεγονότα και ειναι ευκολο κάποιος να κατακρίνει αλλα οχι να κριθεί.

Επειδή μιλησα με PCH σας ενημερώνω οτι υπάρχει μια ανακολουθία και αρνητική συγκυρία ως προς την ενημέρωση αλλα επ ουδενί δεν ευθύνεται η Power Chips Hellas.

Σας παρακαλώ θερμά ας ειμαστε προσεχτικοί σε αυτά που γράφουμε χωρίς πριν λαβουμε υπόψη μας τις τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες για να σχηματισουμε την οποια προσωπική μας γνώμη αλλα εκ της αθώας προθέσως που αγνοούμαι μερικές φορές πράτουμε χωρίς καθαρό μυαλό.

Επισημαίνω οτι δεν ευθυνεται η Power Chips Hellas.

Τέλος προς σεβασμό στο forum στα μέλη αλλα και για να μην υπάρχει κανιβαλισμός του θέματος οποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για λεπτομέρειες (επισης επειδή καποιων το μυαλό ισως πάει σε διαστρεβλωσει στοιχείων ή γεγονότων η επικοινωνία θα γίνει με mail)
Άβαταρ μέλους
nacora
Rocco Lover
Rocco Lover

Δημοσίευσηαπό attractive_gangster » 20 Σεπ 2012, 12:03

Μπορούμε να μάθουμε τα γεγονότα? Δημόσια έγινε η συζήτηση για την παραγγελια, δημόσια πρέπει να πείτε και τα γεγονότα. Κι ας αφήστε τα μέλη να κρίνουνε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
attractive_gangster
Rocco Master!
Rocco Master!

Δημοσ.: 2543
Εγγραφη: 08 Αύγ 2009, 21:37
Scirocco: White Candy 1.4tsi - Revo st1 - Milltek 70mm cat back non resonated - Carbonio Apr intake - Sport pack - RCD510 - Cruise Control - Park Pilot

Δημοσίευσηαπό nacora » 20 Σεπ 2012, 12:22

απο την στιγμή που δεν ευθυνεται η PCH εχω την εντυπωση οτι ειναι ατερμονο να συνεχίζω την συζήτηση με <τρίτους>.

Παρακαλώ είτε τον διοργανωτή είτε κάποιον υπευθυνο του club για τις απαραίτητες ενέργειες ετσι ωστε να κλειδώσει το θέμα ωστε η συζήτηση να μην παρεκτραπεί ως συνηθως για περεταίρω <τροφή>.
Άβαταρ μέλους
nacora
Rocco Lover
Rocco Lover

Δημοσίευσηαπό the_winner » 20 Σεπ 2012, 12:44

Το καλυτερο που εχετε να κανετε αν θελετε να παρετε την ITG ειναι να την παρετε απο το εξωτερικό , ιδια τιμη σχεδόν και φυσικα οσο καιρο θα εκανε να ερθει στην Powerchips τοσο θα εκανε αν τα ειχατε παραγγείλει απο εξω(και πιο γρηγορα)
Γιάννης
TSI
Άβαταρ μέλους
the_winner
Rocco Holic!!!
Rocco Holic!!!

Δημοσ.: 3021
Εγγραφη: 11 Σεπ 2011, 19:20
Τοποθεσια: Πεύκη,Αθήνα
Scirocco: 1.4 160hp DSG7,Candy White,Sport&Style Package(Cashmere Interior)

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Group Buys

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης