Καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο στον Αντώνη που ανέλαβε μονος του το Group buy αυτό, το τρέξιμο που είχε και την οργάνωση έτσι ώστε να μην μείνει κανεις παραπονεμένος. Απλά respect !
Εγώ σήμερα τα παρέλαβα τα αυτοκόλλητα. Και θέλω να σας πω τις εντυπώσεις μου. Όπως ξέρετε λέω ΠΑΝΤΑ και τα θετικά και τα αρνητικά άμα υπάρχουν.
Θετικά:
1. Πάρα πολύ καλή ποιότητα. Μονο από την αφή το καταλαβαίνεις.
2. Πάρα πολύ καλή εφαρμογή στο iPhone4 που έχω εγώ. Δεν ξέρω για το 3G που έχει καμπύλη πως είναι η εφαρμογή του, αλλα φαντάζομαι και εκεί θα είναι πολύ καλή.
3. Αν και το ξανά είπαμε και στις προηγούμενες σελίδες, φοβερες μακέτες.
4. Τα κενά (cameras, flash, ακουστικού, home button) είναι στα σωστά σημεία.
5. Αλλάζει όλο το κινητό. Νομίζεις ότι πείρες καινούργιο.
Αρνητικά:
1. Στις φωτογραφίες μου φάνηκαν τα χρώματα ποιο έντονα απότι είναι στην πραγματικότητα.
2. Νόμιζα ότι στο μέρος τις οθόνης θα υπήρχε διαφανη ενιαία μεβράνη και ότι δεν θα ήταν κενό. Τώρα έχω την μεβράνη τις οθόνης και από πάνω από την μεβράνη έχω κολλήσει το αυτοκόλλητο. Το ποιο σπαστικό για μένα είναι όταν κανεις slide το unlock ή γενικά όταν κανεις αριστερά δεξιά το δάχτυλο σου και από εκεί που ήταν λείο τώρα γρατζουνά το δάχτυλο. Σκέφτηκα να βάλω την μεβράνη από πάνω από το αυτοκόλλητο αλλα δεν πέτυχε το εγχείρημα γιατί αυτό το χιλιοστό αφήνει κενό και γεμίζει φουσκάλες η οθόνη. Μάλλον θα κόψω τις λεπτές λωρίδες.
Αυτά από το δικό μου review. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια Αντώνη !!!