Group Buy Kufatec E-MFA #2

Ομαδικές αγορές, μας συμφέρουν
  • Διαφημίσεις

Group Buy Kufatec E-MFA #2

Δημοσίευσηαπό Sergio » 15 Ιαν 2011, 18:41

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Σε συνέχεια του θέματος του e-mfa και της συζήτησης περί μαζικής αγοράς, ανοίγω το θέμα του group buy έτσι ώστε να ενημερωθούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι που πιθανώς να μην είδαν το θέμα πρόσφατα.
Τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες της συσκευής αυτής μπορείτε να δείτε αναλυτικά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.kufatec.de/shop/product_info ... ttery.html

Υπενθυμίζω πως ειναι ΜΟΝΟ για αμάξια πριν την 22η εβδομάδα παραγώγης 2009 και που έχουν την ΚΟΚΚΙΝΗ οθόνη στο καντράν.

H προσφορά που έχουμε σαν club από το Νίκου Caraudio που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, είναι οτι από 6 τεμάχια και πάνω, η τιμή τεμαχίου απο 150 ευρώ διαμορφώνεται στα 105 ευρώ χωρίς περαστικά (κόστος περαστικών 60 ευρώ). Η παραγγελία θα γίνει απο το μαγαζί Νίκου Caraudio και με το κλείσιμο της παραγγελίας, μας ζητείται προκαταβολή 30% (31.5 ευρώ) για κάθε τεμάχιο που θα παραγγελθεί, αρά και απο τον κάθε ένα μας μέσα στη λίστα.

Η καταλυτική ημερομηνία όπου θα υποβάλουμε συμμετοχές στο group buy αυτό, είναι Κυριακή 13 Φεβρουαρίου. Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου θα γίνει η παραγγελία και 5 μέρες μετά θα είναι τα τεμάχια στο μαγαζί.

Οι προκαταβολές θα συγκεντρωθούν μέχρι τις 13/2 και θα δωθούν για την εκτέλεση της παραγγελίας. Το υπόλοιπο ποσό, θα δωθεί με την παραλαβή της συσκευής. Για όσα μέλη, είναι εκτός Θεσσαλονίκης, έχω υποβάλει ερώτημα για να μου πουν τον αριθμό λογαριασμού έτσι ώστε να καταθέσουν εκεί το απαιτούμενο ποσό. Όσο για την αποστολή της συσκευής, αυτή θα γίνει με courier και έξοδα του παραλήπτη.

Ακολουθεί η λίστα συμμετοχών που έχει ως τώρα.
Τελευταία επεξεργασία απο Sergio την 15 Ιαν 2011, 18:45, επεξεργάστηκε 3 φορές συνολικά.
Sciroccing !!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sergio
Rocco Master!
Rocco Master!

Δημοσ.: 2074
Εγγραφη: 08 Μαρ 2009, 14:56
Τοποθεσια: Θεσσαλονικη - Σερρες / Karlsruhe, Γερμανια
Scirocco: White Candy 1.4 TSI 160ps με 18" Interlagos και Donington για χιονολαστιχα/πιστα, Bi-Xenon, Rcd510 Dynaudio, Park Pilot, Πακετο φωτισμου PLA

Re: Group Buy Kufatec E-MFA #2

Δημοσίευσηαπό Sergio » 15 Ιαν 2011, 18:42

1)Sergio
2)OKYPRIOSjr
3)GiannizZ
4)thomas
5)TRC OFF (με ένα μεγάλο ίσως, γιατί βρήκα κάτι Yokohama ADVAN A048 από φίλο και το σκέφτομαι σοβαρά)
6)ktsif
Sciroccing !!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sergio
Rocco Master!
Rocco Master!

Scirocco: White Candy 1.4 TSI 160ps με 18" Interlagos και Donington για χιονολαστιχα/πιστα, Bi-Xenon, Rcd510 Dynaudio, Park Pilot, Πακετο φωτισμου PLA

Δημοσίευσηαπό diyneon » 19 Ιαν 2011, 13:21

Φίλε sergio, ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτό το group buy.... μένω αθήνα οπότε θα φροντισω να το περάσω μόνος μου.... Η ερώτηση μου είναι αν μαζί με το kit θα συμεριλαμβάνονται οι οδηγίες εγκατάστασεις. Είδα στο site της kufatec οτι δίνει οδηγίες εγκατάστασεις αφού δώσεις "customer, invoice number and postal code.".... Αν είναι ολα κομπλε... τοτε είμαι και εγω μεσα... Επίσης μήπως γνωρίζεις περίπου πόσο ειναι τα μεταφορικά περιπου για αθηνα;
Άβαταρ μέλους
diyneon

Δημοσ.: 0
Εγγραφη: 09 Φεβ 2010, 14:39
Τοποθεσια: Γαλάτσι
Scirocco: Berillium Gray/ 1.4/ 160ps/ Ζenec ZE-MC2000 & ZE-NA2000N/ 3Μ Scotchtint CS35

Δημοσίευσηαπό redchampion » 19 Ιαν 2011, 13:26

Επειδή το έχω τοποθετήσει στο δικό μου αυτοκίνητο, απλά να σας πω ότι η τοποθέτησή του είναι "παιχνιδάκι". Απλά παρεμβάλετε μεταξύ του καλωδίου που πάει στο RCD ή RNS που έχετε και την μονάδα. Είναι πανεύκολο και δεν αξίζει να πληρώσετε ούτε 1€ για την εγκατάστασή του.
redchampion
Rocco Master!
Rocco Master!

Δημοσ.: 2339
Εγγραφη: 05 Απρ 2009, 17:49
Τοποθεσια: Αθήνα
Scirocco: 1.4 TSi, 160 hp

Δημοσίευσηαπό Sergio » 19 Ιαν 2011, 13:29

Θα παρω τηλεφωνο καποια στιγμη και θα ρωτησω για τις οδηγιες, αλλα το πιο πιθανο ειναι να υπαρχουν καθως ο αμεσος πελατης ειναι το μαγαζι απο οπου και θα τα προμηθευτουμε ;)
Με μια προχειρη ματια στην acs, ειδα οτι για αθηνα πανω απο 15ε δεν θα σου βγει αναλογα το συνδιασμο ;) Σαββατο φαινεται πιο φθηνη μερα.
http://www.acscourier.gr/calcCost.aspx? ... ode_id=178
Sciroccing !!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sergio
Rocco Master!
Rocco Master!

Δημοσίευσηαπό rallakias » 19 Ιαν 2011, 13:59

Παιδια μην φοβάστε την τοποθετηση και μην πληρώσετε ουτε ενα cent!Μιλάμε για 4 βιδες λυσιμο για να βγεί το RCD και απο πισω συνδεεις το e-mfa και αυτο ειναι ολο!!!!
Βασίλης
Άβαταρ μέλους
rallakias
Rocco Master!
Rocco Master!

Δημοσ.: 2229
Εγγραφη: 05 Ιουν 2009, 09:53
Τοποθεσια: Πειραιας-Κερατσίνι
Scirocco: Δεν εχω scirocco cardia mou....

Δημοσίευσηαπό egglezos » 19 Ιαν 2011, 15:30

rallakias έγραψε:Παιδια μην φοβάστε την τοποθετηση και μην πληρώσετε ουτε ενα cent!Μιλάμε για 4 βιδες λυσιμο για να βγεί το RCD και απο πισω συνδεεις το e-mfa και αυτο ειναι ολο!!!!

επιβεβαιώνω!

οδηγίες για το πώς βγαίνει το RCD 510

τα υπόλοιπα είναι πανέυκολα...
Δεν έχω Ρόκκο, έχω όμως Τίγκι!
(Tiguan 1.4 TSi 4motion Trend)
egglezos
NewComer
NewComer

Δημοσ.: 26
Εγγραφη: 26 Νοέμ 2010, 13:36

Δημοσίευσηαπό diyneon » 19 Ιαν 2011, 16:04

Super..... λοιπον +1 για μένα ;-)
Αλλά κατι που μολις σκέφτηκα.... δεν πιστευω να υπάρξει θέμα με το Zenec 2000 που έχω. Το Zenec το μόνο που δείχνει στο HUD είναι η λέξη "Zenec" οταν από το τιμόνι επιλέξω να το ελέγχω...
Άβαταρ μέλους
diyneon

Δημοσ.: 0
Εγγραφη: 09 Φεβ 2010, 14:39
Τοποθεσια: Γαλάτσι
Scirocco: Berillium Gray/ 1.4/ 160ps/ Ζenec ZE-MC2000 & ZE-NA2000N/ 3Μ Scotchtint CS35

Δημοσίευσηαπό redchampion » 19 Ιαν 2011, 16:10

diyneon έγραψε:Super..... λοιπον +1 για μένα ;-)
Αλλά κατι που μολις σκέφτηκα.... δεν πιστευω να υπάρξει θέμα με το Zenec 2000 που έχω. Το Zenec το μόνο που δείχνει στο HUD είναι η λέξη "Zenec" οταν από το τιμόνι επιλέξω να το ελέγχω...

Κανένα πρόβλημα, ακόμα και το Zenec να βγάλεις και να αφήσεις το καλώδιο στον αέρα θα "παίζει" κανονικά.
Εγώ έχω "κινέζο" και παίζει μιά χαρά!
redchampion
Rocco Master!
Rocco Master!

Δημοσ.: 2339
Εγγραφη: 05 Απρ 2009, 17:49
Τοποθεσια: Αθήνα
Scirocco: 1.4 TSi, 160 hp

Δημοσίευσηαπό Sergio » 19 Ιαν 2011, 16:38

1)Sergio
2)OKYPRIOSjr
3)GiannizZ
4)thomas
5)TRC OFF (με ένα μεγάλο ίσως, γιατί βρήκα κάτι Yokohama ADVAN A048 από φίλο και το σκέφτομαι σοβαρά)
6)ktsif
7)diyneon
Sciroccing !!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sergio
Rocco Master!
Rocco Master!

Επόμενο

Επιστροφή στην Group Buys

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης