Afal’s Scirocco 1.4TSI DSG, “R” Look

Afal’s Scirocco 1.4TSI DSG, “R” Look

Το Scirocco του μέλους “afal” αποτελεί ένα από τα ομορφότερα, αν όχι το ομορφότερο, αυτοκίνητα του SciroccoClub.gr. Ξεχωρίζει “δια γυμνού οφθαλμού” από τα (πολλά) υπόλοιπα λευκά Scirocco του club, λόγω των αισθητικών του βελτιώσεων. Όλες οι εξωτερικές του αλλαγές, από την μικρότερη μέχρι την μεγαλύτερη, είναι πετυχημένες και εντυπωσιακές.

WP_000043

Οι αισθητικές βελτιώσεις του όντως είναι πολλές και ποικίλουν, αλλά και στο κομμάτι της μηχανικής βελτίωσης έχει να αναδείξει πληθώρα βελτιώσεων.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αναλυτικά, είναι τα εξής :

Engine :

  • Intercooler Audi S3
  • Pipercross carbonic intake (co176)
  • Turbo-back custom exhaust 63.5 με 70 downpipe
  • Revo ECU Stage 2 με ρύθμιση 98 οκτανίων

WP_000006

Suspension :

  • Ελατήρια H&R 3.5mm

WP_000050

Wheels :

  • Iroc concept wheels 19″ Black/White

WP_000064

Brakes :

  • Audi S5 front brakes 345mm

Δυναμομέτρηση

 

Το Θασίτικο αυτό Scirocco έχει αποδόσει 242 ίππους στα ράουλα του δυναμομέτρου. Και όμορφο, και γρήγορο!

 

Ο Αντώνης έβαλε όλη του την φαντασία και αφιέρωσε πάρα πολύ χρόνο για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα στο αυτοκίνητό του. Mας είπε :
“Η αποστολή “εξωτερικές βελτιώσεις” είναι πολύ δύσκολη, καθώς καλείσαι να τροποποιήσεις ένα ήδη όμορφο αυτοκίνητο. Μία λάθος “παρέμβαση”, μία λάθος “πινελιά” και αυτομάτως εκτίθεσαι. Με οδηγό τους αρχαίους “υμων” προγόνους, λοιπόν, στόχευσα στο μέτρο, σύμφωνα δηλαδή με το οποίο ένα έργο τέχνης φτάνει στην τελειότητα όταν δεν πρέπει ούτε να προστεθεί κάτι περιττό αλλά ούτε και να αφαιρεθεί κάτι ουσιώδες. Μετά από πολλές  απόπειρες και με το πέρας 3 χρόνων από την αγορά του “πολυπόθητου” αυτοκινήτου μας, επιτέλους έφτασε στην ιδεατή, για μένα, μορφή του.”

Μας πληροφόρησε πως το συνολικό κόστος όλων αυτών των βελτίωσεων ανήλθε στα 8.000 ευρώ περίπου.

Τέλος μας εξέφρασε τις εντυπώσεις του για το SciroccoClub.gr
“Θα ήθελα για ακόμη μία φορά να πλέξω το εγκώμιο όλων όσων βοήθησαν στο να στηθεί αυτό που ονομάζουμε Scirocco Club…Και εξηγούμαι… Ευρισκόμενος στο νησί της Θάσου, δυστυχώς για εμένα είναι πολύ λίγες οι προσβάσεις που παρέχονται σε θέματα προσφορών προς την κοινότητά μας, κυρίως λόγω του απομακρυσμένου του πράγματος… Κι όμως, αυτή η κοινότητα καταφέρνει και μηδενίζει τις αποστάσεις… Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ στο να πετύχω το σημερινό αποτέλεσμα.”

asdasdasd

Επισκεφθείτε την Παρουσίαση του αυτοκινήτου του Αντώνη στην Δημόσια Συζήτηση/Forum


Σχετικά Θέματα:


bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark