Το νέο VW Scirocco

Το νέο VW Scirocco

Μπορεί η προηγούμενη δημοσίευση στην αρχική σελίδα να αποτελούσε ένα χαριτωμένο, πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά η αλήθεια είναι πως έχουν φτάσει στα αυτιά μας πληροφορίες που θέλουν το νέο Scirocco MK4 να είναι προ των πυλών. Και αν όχι το νέο Scirocco, τότε κάποιο facelift του τωρινού μοντέλου.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του autoblog.gr, το νέο Scirocco θα βγει το 2015. Μάλιστα, θα είναι εντελώς διαφορετικό από το τωρινό, όπως αναφέρει ο Walter de Silva, επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της VW. Τέλος, μαθαίνουμε πως θα εξοπλίζεται με τους ίδιους TSI και TDI κινητήρες που φορά το νέο Golf (VII).

 Volkswagen-Scirocco-2015-rendering-610x457

 

Μέλος του SciroccoClub.gr, από την Πορτογαλία – όπου και βρίσκεται το εργοστάσιο της VW που κατασκευάζει το VW Scirocco, αναφέρει πως την 45η εβδομάδα του 2013 θα υπάρξουν κάποιες εξωτερικές αλλαγές στο αυτοκίνητο. Αναφέρει, ακόμη, πως θα αλλάξουν οι προφυλαχτήρες, τα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω και πως θα εξοπλιστεί με Park Assist. Με πληροφορίες που συγκεντρώσαμε πριν από δύο περίπου μήνες, από το βρετανικό SciroccoCentral.co.uk, και δημοσιέυσαμε στην αρχική σελίδα του SciroccoClub.gr, επιβεβαιώνονται όλα όσα μας πληροφόρισε το μέλος “Rieger”.

 

VWScirocco1

 

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες είναι ανεπίσημες και μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη.

Το σίγουρο είναι, πάντως, πως η περιέργειά μας για τις επικείμενες αλλαγές του VW Scirocco, έχει φτάσει στα ύψη. Ελπίζουμε η VW να λύσει όλες μας τις απορίες σύντομα…

 


Σχετικά Θέματα:


bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark