Σαν σήμερα…

Σαν σήμερα…

Σαν σήμερα, πριν από 4 χρόνια ακριβώς, “ανέβηκε” στο διαδίκτυο το SciroccoClub.gr!

Στις 1 Μαρτίου του 2009 έγινε το πρώτο post στην Δημόσια Συζήτηση/Forum. Ήταν η αρχή της δημιουργίας ενός από τα πιο δημοφιλή και ενεργά αυτοκινητιστικά club της Ελλάδος.
Τότε, ούτε ο ίδιος ο δημιουργός και πρόεδρος μέχρι και σήμερα, Άκης “phoinix”, δεν πίστευε πως η αγάπη για ένα αυτοκίνητο θα “ενώσει” τόσο κόσμο.
Ξεκινώντας με λίγες και απλές θεματικές ενότητες και με συναντήσεις σε “κλειστό οικογενειακό κύκλο”, το SciroccoClub.gr αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από 2600 εγγεγραμμένα μέλη, 13 διαφορετικές θεματικές ενότητες με πάνω απο 3000 δημοσιέυσεις συνολικά, και 20 περίπου επίσημες συναντήσεις σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα όπου συμμετείχαν πάρα πολλά μέλη.
Και όλα αυτά γιατί υπήρχε, και υπάρχει ακόμα, η ανάγκη για κάτι ακόμα καλύτερο. Καλύτερες διοργανώσεις, πιο ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες και πολυπληθέστερες συναντήσεις.

Το καθένα από τα 2.600, περίπου, εγγεγραμένα μέλη του SciroccoClub.gr, ανταλάσσει καθημερινά πληροφορίες, γνώσεις και απόψεις που αλληλοσυμπληρώνουν τις δικές μας και απαντούν σε χιλιάδες ερωτήματα που αφορούν οτιδήποτε γύρω από το αγαπημένο μας αυτοκίνητο και την αυτοκίνηση γενικότερα.
Πλέον, ο καθένας μπορεί να βρει οποιαδήποτε πληροφορία θέλει αρκεί να αναζητήσει στην σωστή θεματική ενότητα. Μπορεί να συζητήσει στο live chat με τα υπόλοιπα μέλη. Ακόμη, μπορεί να συμμετάσχει σε πολλές και διάφορες δραστηριότητες, όπως bowling, paintball και καρτ. Μπορεί να μπει σε ένα κομβόι με πολλά scirocco και πολύ κέφι, και να απολαύσει μια Κυριακή με την τρελή sciroccoπαρέα στις, καθιερωμένες πλέον, συναντήσεις! Για τα υπόλοιπα θα φροντίσει η ομάδα διαχείρησης και οι διοργανωτές του club…

Αυτό που μένει σε μας, είναι να ευχαριστήσουμε το SciroccoClub.gr για όσα μας έχει χαρίσει, είτε αυτό είναι μια πληροφορία είτε μια όμορφη εκδρομή, και να του ευχηθούμε να τα 100στίσει!
Χρόνια πολλά SciroccoClub!

 

Ευχηθείτε του και σεις μέσα απο την Δημόσια Συζήτηση/Forum


Σχετικά Θέματα:


bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark