Η Καρεντα Μηλιαρακη στους καλύτερους της Ευρώπης

Η Καρεντα Μηλιαρακη στους καλύτερους της Ευρώπης

Μας γνωστοποιήθηκε το ακόλουθο Δελτίου τύπου από τον Ελληνικό Αντιπρόσωπο VW Καρεντα: 

Η Karenta Μηλιαράκη στους καλύτερους της Ευρώπης

Σε ειδική βράβευση που τελέστηκε στην πόλη της Δρέσδης, στο γυάλινο εργοστάσιο της Volkswagen,την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012, απονεμήθηκε στην Karenta α.ε. το βραβείο

Volkswagen Service Quality Award 2012

Βραβεύτηκαν οι 100 καλύτεροι Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες Service όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Κριτήρια για την βράβευση αποτελούν οι επιδόσεις σε συγκεκριμένους δείκτες, που προκύπτουν από την Έρευνα Ικανοποίησης πελατών που διεξάγει το εργοστάσιο.

Η Karenta α.ε. και πιο συγκεκριμένα το σημείο εξυπηρέτησης After Sales επί της οδού Μηλιαράκη 53-55 στα Κ. Πατήσια, κατάφερε εξαιρετικές επιδόσεις στην εξυπηρέτηση πελατών, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στους 100 καλύτερους, σε περισσότερους από 6.000 αντιπροσώπους που συμμετείχαν.

Κατά την απονομή των βραβείων ο Michael Horn, επικεφαλής για την μάρκα Volkswagen στο After Sales, αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στην μεγάλη αφοσίωση των συμμετεχόντων τονίζοντας ότι:

Τα αποτελέσματα της έρευνας εξυπηρέτησης πελατών αποδεικνύουν ότι έχουμε αναπτύξει την ποιότητα υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον όλοι οι νικητές έχουν επιδείξει τον συστηματικά πελατοκεντρικό προσανατολισμό τους καθώς και την προσωπική αφοσίωση των υπαλλήλων.”

Προσπάθεια όλων μας στην Karenta είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να εξασφαλίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες, καθολικά υψηλού επιπέδου, σε κάθε σημείο της αλυσίδας προσφοράς τους.

Οδηγός μας πάντα η δική σας αξιολόγηση.

 

Περισσότερα στο:  Επίσημο Site της Karenta  

 


Σχετικά Θέματα:


bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark