Φιλανθρωπική  εκδήλωση στο “Σπίτι της Άρσις”

Φιλανθρωπική εκδήλωση στο “Σπίτι της Άρσις”

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα δώρα και τα σχέδια για τις γιορτές μπορεί να είναι κάτι το αυτονόητο για τους περισσότερους από εμάς αυτή την περίοδο, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που αδυνατούν να έχουν ακόμη και τα απολύτως απαραίτητα!

Το Scirocco Club, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης του, στηρίζει για μια ακόμη χρονιά τα παιδιά με μια φιλανθρωπική εκδήλωση, σε απόλυτη συνεργασία με το www.northcelica.gr (και το www.celicaclub.gr), στο “Σπίτι της ΑΡΣΙΣ” στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Με τη βοήθεια των μελών μας αλλά και των μελών του North Celica, συγκεντρώθηκε ένα χρηματικό ποσό για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς και για κάποια δώρα για τα παιδιά της “ΑΡΣΙΣ”. Το “Σπίτι της ΑΡΣΙΣ” είναι ένας ξενώνας βραχείας φιλοξενίας ανηλίκων και απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους θύματα παραμέλησης, κακοποίησης, παράνομης εμπορίας και διακίνησης, παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω οικογενειακών ή κοινωνικών-οικονομικών συνθηκών. Έτσι λοιπόν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011, τα Volkswagen Scirocco και Toyota Celica βρέθηκαν στο Ωραιόκαστρο, με ένα δώρο για κάθε παιδί στο κάθισμα του συνοδηγού. Τα παιδιά διάλεγαν αυτοκίνητο και μαζί το δώρο τους. Τα χαμόγελα δεν άργησαν να εμφανιστούν σε ένα συνολικά χαρούμενο και εορταστικό κλίμα για όλους, με τους μικρούς φίλους να “δοκιμάζουν” τη θέση οδήγησης του κάθε αυτοκινήτου, να τα “συγκρίνουν” και να τα επεξεργάζονται από κάθε πλευρά.

Δεν έχει σημασία αν οδηγούμε Scirocco ή Celica. Σημασία έχει ότι είμαστε όλοι άνθρωποι και είμαστε δίπλα στα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη. Σημασία έχει ότι ο καθένας μας βοήθησε -όσο μπορούσε- ώστε κάποια παιδιά να χαμογελούν και να ξεχάσουν για λίγο τη σκληρή πραγματικότητα, να ονειρεύονται και να αισιοδοξούν για ένα καλύτερο μέλλον.

Θέμα στην Δημόσια Συζήτηση/Forum: Φιλανθρωπική Εκδήλωση μελών Sciroccoclub.gr

 


Σχετικά Θέματα:


bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark