Καλαμπάκα 2011 Πανελλήνια Συναντηση Μελών

Καλαμπάκα 2011 Πανελλήνια Συναντηση Μελών

Κέφι, γέλιο, νέες γνωριμίες, κορυφαία διάθεση, πολύ φαγητό, πολύ ποτό, πανέμορφες διαδρομές και πολλά Scirocco ήταν μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της Πανελλήνιας Συνάντησης των μελών του Scirocco Club που με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο 19-20 Μαρτίου 2011 στην κεντρική Ελλάδα με έδρα την Καλαμπάκα. Ο βροχερός καιρός δεν ήταν ικανός για να χαλάσει την υπεροχη ατμόσφαιρα που επικράτησε καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και τους εορτασμούς για τα 2 χρόνια λειτουργίας του Club.

Η αρχή δόθηκε με την πρωινή συνάντηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και την κοινή άφιξη των μελών στο Περτούλι το μεσημέρι του Σαββάτου, σε ένα λευκό περιβάλλον από το χιόνι των προηγούμενων ημερών. Η συνέχεια δόθηκε στα cafe της Ελάτης, πριν το πολύχρωμο κομβόι ξεκινήσει για την Καλαμπάκα. Η νύχτα βρήκε τα μέλη να διασκεδάζουν σε μπαράκια της πόλης, όπου για μια ακόμη φορά η διάθεση άγγιξε την τελειότητα.

Η μαγευτική διαδρομή ανάμεσα στους κάθετους βράχους της Καλαμπάκας γέμισε με Scirocco το πρωί της Κυριακής. Ένα ατελείωτο “κορδόνι” που ξετυλίχθηκε στους φιδίσιους δρόμους της περιοχής και έφτασε στις ψηλές κορυφές, κάνοντας και τους πλέον αδιάφορους να μένουν με το βλέμμα κολλημένο. Μετά την επίσκεψη στο Μοναστήρι Μεγάλο Μετέωρο, τα πηρούνια πήραν και πάλι φωτιά στο χωριό Καστράκι, πριν τα δύο κομβόι χωριστούν για την επιστροφή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σίγουρα μια από τις πιο επιτυχημένες συναντήσεις των μελών του Scirocco Club, που θα μείνει στις σκέψεις και στις συζητήσεις για καιρό.

Χρόνια Πολλά Scirocco Club, Χρόνια Πολλά σε όλους μας, Sciroccάδες και μη. Και του χρόνου!

Θέμα στο Forum/Δημόσια Συζήτηση: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ SCIROCCOCLUB – 2011

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τη συνάντηση:



Σχετικά Θέματα:


bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark