Συνεργασία με την AVC Weber

Συνεργασία με την AVC Weber

Το SciroccoClub.gr, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  συνεργασία με την Εταιρία AVC Weber.

Η AVC WEBER SERVICE LTD ιδρύθηκε στις αρχές του 1983 στήν Αθήνα, απο ανθρώπους με γνώση και αγάπη για το αυτοκίνητο και την βελτίωση του και με κύρια τότε δραστηριότητα την διανομή και τεχνική υποστήρηξη των φημισμένων “Weber carburatori”.

Απο το 1989 επεκτάθηκαν οι δραστηριότητες της και σε άλλα προιόντα που αφορούσαν την μηχανική βελτίωση του αυτοκινήτου, με κρτήριο πάντα την διεθνή αναγνωρισμένη ποιότητα τους.Στα χρόνια που ακολούθησαν πολλοί γνωστοί οίκοι πολλοί γνωστοί οίκοι βελτιωτικών προιόντων αυτοκινήτου εμπιστεύθηκαν στην AVC WEBER SERVICE την αποκλειστική διανομή των προιόντων τους. .

TAROX, FORGE MOTORSPORT, SAMCO, D2, POWERFLEX, JR FILTERS, COLOMBO&BARIANI, CPS, NAVA, SMITHS κα. ειναι τα προιόντα tuning που αντιοπροσωπευει η εταιρεία σήμερα καλύπτωντας σχεδόν όλους τους τομείς της μηχανικής βελτίωσης όπως κινητήρας – ανάρτηση – φρένα

Με γνώμωνα την αξιοπιστία των προιόντων και το σεβασμό προς τον πελάτη η AVC WEBER SERVICE πρωταγωνιστεί στον χώρο του “tuning” στην αγορά του σήμερα έχοντας δίκτιο συνεργατών σε όλη την χώρα με σκοπό να βρίσκει ο κάθε ενδιαφερόμενος στα περισσότερα καταστήματα ειδών βελτίωσης και αξεσουάρ αυτοκινήτου, τα προιόντα που εμπορεύεται . Λιανκή πώληση γίνεται και απο την εδρα της εταιρείας στην Καλλιθέα στην οδό Ελ.Βενιζέλου 4 τηλ.2109231393 όπου διαθέτει και τεχνικό τμήμα για την υποστήριξη και τοποθέτηση των προιόντων.


Μέσα απο αυτή την συνεργασία, τα μέλη του SciroccoClub.gr απολαμβάνουν προσφοράς -10% σε όλα τα προιόντα της εταιρίας. Στην περίπτωση ομαδικής αγοράς, τα οφέλη ειναι ακόμα μεγαλύτερα.

Η προσφορά αφορά ενεργά μέλη του SciroccoClub.gr

Θέμα στο Forum: AVC WEBER SERVICE – TAROX,FORGE,SAMCO,D2,POWERFLEX

Με εκτίμηση,
Ομάδα Διαχειριστών
SciroccoClub.gr


Σχετικά Θέματα:


bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark