Επικοινωνία

Περί

Καλώς ηρθατε στο SciroccoClub.gr !

Το SciroccoClub.gr είναι ένας ιστοτοπος συνάντησης των ιδιοκτητών και των φίλων του VW Scirocco!
Του μοναδικού κουπέ αυτοκίνητου της VW ,το οποίο μετά από 30 χρονιά και 3 γενιές, συνεχίζει να συναρπάζει τους λάτρεις της σπορ οδήγησης και του δυναμικού design .
Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τα μέλη μας να έρθουν πιο κοντά μεταξύ τους, να συμμετάσχουν σε κοινές δραστηριότητες πάντα σχετικές με το αγαπημένο μας αυτοκίνητο και μέσω του φόρουμ ,να ενημερωνόμαστε για ότι μας ενδιαφέρει και να ανταλλάσουμε απόψεις.

Πιστεύουμε ότι μια ομάδα ατόμων, είναι τόσο ‘’δυνατή’’ όσο αξιόλογα είναι τα μέλη της. Γι’αυτό σας καλούμε να έρθετε στην διαδικτυακή παρέα μας ,να γνωριστούμε και μέσω των δραστηριοτήτων/εκδρομών/παροχών του SciroccoClub.gr να βγούμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν ομάδα και κερδισμένοι σαν μονάδες.

Μοιραστείτε το πάθος σας για το VW Scirocco μαζί μας !

SciroccoClub.gr– γιατί ένας ‘’άνεμος’’ μπορεί να κάνει την καθημερινότητά μας πιο ομορφη!Επικοινωνία

Διαχειριστές:

  • Admin. admin[at] sciroccoclub [dot] gr
  • Mod. mod[at] sciroccoclub [dot] gr
  • Info. info[at] sciroccoclub [dot] gr

 

1 Χρόνος SciroccoClub.gr

Στο Ν.Μαρμαρά Χαλκιδικής

Στο Ν.Μαρμαρά Χαλκιδικής


Disclaimer

Όλο το υλικό του site (κείμενα, φωτογραφίες, λογότυπα, σήματα, εικονίδια, καθώς και άλλες τεχνικές παραμετροποιήσεις που αφορούν στο γραφικό και λειτουργικό περιβάλλον του) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του SciroccoClub.gr, διέπονται από τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, και διατίθεται στα μέλη του μόνο για προσωπική χρήση. Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, περιεχομένων του SciroccoClub.gr χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη του δεν επιτρέπεται. Σε οποιαδήποτε παραβίαση των ανωτέρω, θα τηρείται ο Ν. 2121/93 και οι κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα και θα επέρχεται ο ανάλογος καταλογισμός ευθυνών.

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατος
SciroccoClub.gr
2009-2019